Ga naar hoofdinhoud
VOOR 15:00 BESTELD BINNEN 1 WERKDAG IN HUIS GRATIS VERZENDING VANAF €50 (NL) MAKKELIJK RETOURNEREN

We love coco candles

You love natural skin protection

De natuurlijke kokosnootkaars is gemaakt van 100% sojawas. Sojakaarsen zijn gemaakt van sojabonen, een natuurlijke-, biologisch afbreekbare- en hernieuwbare bron. Voor het verbouwen van sojabonen worden helaas nog in een aantal landen regenwouden gekapt en zijn de bonen vaak genetisch gemanipuleerd. Voor de We Love Kokosnootkaarsen halen wij het sojawas uit de Verenigde staten. Helaas qua transport best ver maar wel zeker dat het op een duurzame wijze verbouwd wordt.

Sojawas kent vele voordelen; het bevat geen chemicaliën, is milieuvriendelijk en is biologisch afbreekbaar. Er is geen roetafstoting en de brandtijd van een sojawaskaars is gemiddeld twee keer zo lang dan normale kaarsen. Onze kokosnootkaarsen branden maar liefst 40 tot 45 uur!

De kokosnoot is een natuurproduct en ieder exemplaar is daarom uniek in vorm. Dit geeft onze kaarsen een sfeervol karakter! De kaarsen zijn leuk voor zowel binnen als buiten, winter en zomer, tijdens een feestje of me-time moment. Iedere kaars wordt geleverd met een voet. Of voor extra sfeer drijft de kokosnootkaars in water.

Getekende halve kokosnoot kaars met uitleg eromheen

De We Love Sunscreen Stick heeft een inhoud van 50 gram.

Onze Coconut Candles

We love The planet Vrouw met Natuurlijke Deodorant
Niet gevonden wat je zocht?

Bekijk hier ons hele assortiment