Skip to content
VOOR 15:00 BESTELD BINNEN 1 WERKDAG IN HUIS GRATIS VERZENDING VANAF €50 (NL) MAKKELIJK RETOURNEREN

Onze producten

Ontdek al onze producten van We Love The Planet. Elk product wordt met zorg voor de natuur geproduceerd zodat jij je zorgeloos kan verwennen. Luxe, comfort en natuur gaan bij ons hand in hand.

Welkom in de wereld van natuurlijke lipverzorging

We Love Lip Balm bestaat uit 100% natuurlijke ingrediënten. Deze nieuwe balsem voor de lippen bevat de meest hoogwaardige, natuurlijke en biologische oliën en boter en is vrij van synthetische stoffen. Beter voor jouw lippen én voor de planeet!

Geniet van onze Lip Balms, drie varianten met hun eigen unieke eigenschappen; om de lippen extra te voeden, eentje voor de meest gevoelige lippen en één vegan variant met een inhoud van 5 gram.

We Love The Planet Sunscreen voor

Natuurlijke huidbescherming met We Love Sunscreen Stick

De We Love Sunscreen is een stick die verkrijgbaar is in twee verschillende varianten: SPF 20 en SPF 30. Deze natuurlijke zonnebescherming is hypo-allergeen en geschikt voor de meest gevoelige huidtypes. We gebruiken natuurlijke zonnefilters waardoor het product voldoet aan de wetgeving voor het behoud van koraalriffen. Beter voor jouw lichaam én beter voor de planeet!

Onze natuurlijke deodorants van We Love The Planet

Deze makkelijk smeerbare deodorant van We Love The Planet bestaat enkel uit 100% natuurlijke ingrediënten en is biologisch gecertificeerd. Er zitten geen synthetische ingrediënten in vervat en hij bevat geen aluminium. Hierdoor is de deodorant compleet huidvriendelijk en goed voor onze planeet.

We Love The Planet deodorants zijn verkrijgbaar in negen verschillende geuren voor zowel mannen als vrouwen en hebben een inhoud van 48 of 65 gram.

We Love The Planet deodorant sticks in 5 geuren

Ontdek ook de: We Love Diffusers

De stijlvolle diffusers van We Love The Planet met 100% etherische oliën zijn vrij van chemische bestanddelen en kunnen, in tegenstelling tot conventionele geurders, geen allergische reacties veroorzaken. Door de etherische oliën gaan onze diffusers 2x zo lang mee dan andere diffusers. Jouw huis geurt gegarandeerd heerlijk.

De diffusers van We Love The Planet zijn beschikbaar in zes natuurlijke topgeuren, elk uniek in hun eigen karakter! Drie geuren zijn op basis van 100% essentiële oliën en drie geuren in natural fragrance (natuurlijk parfum). Deze geuren worden gemaakt van natuurlijk onttrokken essentiële oliën, die vervolgens worden vermengd door Franse parfumeurs.

Beleef ook de: We Love kokosnootkaarsen

Onze sfeervolle We Love kokosnootkaarsen zijn zowel leuk voor binnen tijdens de wintermaanden, als buiten in de zomer. Onze natuurlijke kokosnootkaars is gemaakt van 100% sojawas. Het grote voordeel van sojawas is dat het geen chemicaliën bevat en milieuvriendelijk en biologisch afbreekbaar is. Daarnaast brandt een sojawaskaars ook nog eens gemiddeld twee keer zo lang, namelijk 40 – 45 uur. De kokosnoot is een natuurproduct, elk exemplaar zal daarom dan ook anders zijn.

De kokosnootkaarsen We Love The Planet zijn momenteel beschikbaar in vijf heerlijke natuurlijke geuren!

We love The planet Vrouw met Natuurlijke Deodorant
Niet gevonden wat je zocht?

Bekijk hier ons hele
assortiment