Skip to content
VOOR 15:00 BESTELD BINNEN 1 WERKDAG IN HUIS GRATIS VERZENDING VANAF €50 (NL) MAKKELIJK RETOURNEREN

We Love Diffusers

Onze diffusers bestaan uit 100% etherische oliën en zijn daarmee vrij van chemische bestanddelen. In tegenstelling tot de conventionele geurstokjes, kunnen onze diffusers geen allergische reacties veroorzaken.

Beter voor jou én beter voor onze planeet dus!

Toont alle 6 resultaten

De lekkerste geur met We Love Diffusers

De jaarpakketten zijn verkrijgbaar in zes unieke geuren. Gegarandeerd een jaar lang een heerlijke geur in huis, want door de etherische oliën gaan onze diffusers minimaal twee keer zo lang mee dan andere diffusers.

De diffusers van We Love The Planet zijn volledig op basis van etherische oliën. De geurstokjes zijn verkrijgbaar in zes verschillende natuurlijke geuren, allemaal met een eigen karakter: voor ieder wat wils dus!

Door de etherische oliën gaan onze diffusers minimaal 2x zo lang mee als andere diffusers. De gemiddelde gebruiksduur bij de 200ml diffusers ligt tussen de 32 – 36 weken bij normaal gebruik (2-3 stokjes).

Met éxtra liefde voor jou en de planeet!

De glazen flesjes met geurolie zitten in een mooie ecologische geschenkverpakking, compleet met houten geurstokjes van gewassen en gedroogd riet, genaamd Sida Rhombifolia Linn. Deze worden met de hand geplukt, groeien in het wild om de fabriek heen en tasten zo het ecosysteem niet aan.

De diffusers zijn beschikbaar in verschillende verpakkingen:

  • We Love Diffusers 50 ml
  • We Love Diffusers 200 ml
  • We Love Diffusers navulling 200 ml
  • We Love Diffusers Jaarpakket