Skip to content
VOOR 15:00 BESTELD BINNEN 1 WERKDAG IN HUIS GRATIS VERZENDING VANAF €50 (NL) MAKKELIJK RETOURNEREN

We Love Diffusers
“You Love Natural Atmosphere”

We Love The Planet diffusers zijn zonder zorgen. Van de materialen waar we mee werken om ze te produceren tot de verpakking, altijd kiezen wij voor de meest natuurlijke, duurzame en verantwoorde weg. Zodat jij met een goed gevoel van onze producten kan genieten. En wij trouwens ook, want wij hebben ze zelf ook!

Resultaat 1–12 van de 31 resultaten wordt getoond

We Love Diffusers

Onze diffusers zijn met het oog op duurzaamheid ontwikkeld. De diffusers van 100% etherische oliën zijn vrij van chemische bestanddelen en kunnen, in tegenstelling tot de conventionele geurstokjes, geen allergische reacties veroorzaken. Met onze diffusers heb jij gegarandeerd een heerlijke geur in huis!

Het assortiment diffusers bestaat uit zes verschillende geuren:

  • Spiritual Spa
  • Light Lemongrass
  • Warm Winter
  • Charming Chestnut
  • Sweet Senses
  • Darjeeling Delight

Voor iedere geurliefhebber hebben wij de perfecte match!

Niet alleen goed voor jou, maar ook voor de natuur

Wij van We Love The Planet houden van onze planeet en vinden dat wij er zuinig mee om moeten gaan. Daarom zijn al onze producten 100% natuurlijk én milieuvriendelijk verpakt. Dat is niet alleen goed voor de natuur, maar ook goed voor jou! Wij gaan altijd voor de meest duurzame, natuurlijke en verantwoorde mogelijkheid als het gaat om onze natuurlijke producten en helpen daarom graag mee aan initiatieven die onze producten en verpakkingen naar een nóg hoger niveau brengen.