Skip to content
VOOR 15:00 BESTELD BINNEN 1 WERKDAG IN HUIS GRATIS VERZENDING VANAF €50 (NL) MAKKELIJK RETOURNEREN

We Love Sunscreen

Onze sunscreen bestaat uit 100% natuurlijke ingrediënten en is voorzien van een UV filter op basis van mineralen! Daarnaast is onze zonnebrandstick ook nog eens milieuvriendelijk verpakt!

Beter voor jou én beter voor onze planeet dus!

Toont alle 2 resultaten

Natuurlijke bescherming tegen de zon

De natuurlijke ingrediënten in onze SPF 20 en SPF 30 zonnebrandsticks werken als een natuurlijk zonnefilter en zijn daarnaast hypoallergeen, verzachtend en hydraterend. Het helpt je huid beschermen tegen invloeden van de zon op een geheel natuurlijke manier. De zonnebrandsticks voldoen natuurlijk ook aan diverse wetgeving voor het behoud van koraalriffen.

Onze zonnebrandsticks zijn een milieuvriendelijk alternatief voor traditionele zonnebrand met chemische UV-filters zoals oxybenzone. We Love Sunscreen bevat 100% natuurlijke UV-filters (zinkoxide en titaniumdioxide) waardoor je verantwoord en veilig de zon in kan. De basis van de zonnebrand bevat onder andere koolzaadolie, kokosolie en maiszetmeelpoeder welke de zonnebrandstick goed smeerbaar maken en je huid fluweel zacht.

De SPF 20 zorgt ervoor dat je huid voor 95% beschermd is tegen de zon en de SPF 30 zorgt voor circa 97% zonbescherming.

Milieuvriendelijke zonnebrand

De sunscreen stick zit in een innovatieve, gerecyclede verpakking van FSC mix papier. Het is de vertrouwde push-up stick die je van ons gewend bent. Druk de onderkant van de stick iets omhoog en haal de zonnebrand stick over jouw lichaam en gezicht voor een optimale bescherming tegen de zon.

Doordat er gebruik wordt gemaakt van minerale zonnefilters voldoet onze zonnebrand ook aan de wetgeving voor het behoud van koraalriffen. Zonder schuldgevoel de zee in dus; precies zoals jij dat wilt!