Skip to content
VOOR 15:00 BESTELD BINNEN 1 WERKDAG IN HUIS GRATIS VERZENDING VANAF €50 (NL) MAKKELIJK RETOURNEREN

We Love Personal Care
“You love natural products”

We Love The Planet verzorgingsproducten zijn zonder zorgen. Van de ingrediënten waar we mee werken tot de verpakking, altijd kiezen wij voor de meest natuurlijke, duurzame en verantwoorde weg. Zodat jij met een goed gevoel onze producten kan gebruiken. En wij trouwens ook, want we maken er zelf ook dagelijks gebruik van!

We Love verzorgingsproducten voor iedereen

Ons personal care assortiment bevat verzorgingsproducten die niet alleen het beste voor je huid zijn, maar ook voor de planeet. Deodorant, lip balm, sunscreen, handwash en handcrème, allemaal verantwoord verpakt. Ieder voor zich zijn het pure producten op basis van natuurlijke ingrediënten. Zonder synthetische en onnodige toevoegingen; precies zoals jij dat van ons mag verwachten. Persoonlijke verzorging met een extra goed gevoel dus!

Ons natuurlijke personal care assortiment bestaat uit de volgende productgroepen:

  • We Love Deodorant
  • We Love Lip Balm
  • We Love Sunscreen
  • We Love Hand Care

De producten zijn beschikbaar in verschillende varianten en geuren. Daarom is er voor iedereen een perfecte match!

Niet alleen goed voor jou, maar ook voor de natuur

Wij van We Love The Planet houden van onze planeet en vinden dat wij er zuinig mee om moeten gaan. Daarom zijn onze personal care producten 100% natuurlijk én milieuvriendelijk verpakt. Dat is niet alleen goed voor de natuur, maar ook goed voor jou! Wij gaan altijd voor de meest duurzame, natuurlijke en verantwoorde mogelijkheid als het gaat om onze natuurlijke producten en helpen daarom graag mee aan initiatieven die onze producten en verpakkingen naar een nóg hoger niveau brengen.