Skip to content
VOOR 15:00 BESTELD BINNEN 1 WERKDAG IN HUIS GRATIS VERZENDING VANAF €50 (NL) MAKKELIJK RETOURNEREN

We Love Hand Care

Onze hand wash en hand cream bestaan uit natuurlijke ingrediënten en is geheel vrij van onnodige en synthetische toevoegingen. Niet alleen de ingrediënten zijn zorgvuldig geselecteerd, maar ook aan een duurzame verpakking is gedacht! De verpakking van de hand wash is gemaakt van gerecycled plastic en de verpakking van de hand cream is van suikerriet. Super duurzaam dus!

Beter voor jouw handen én beter voor onze planeet!

De ultieme verzorging voor jouw handen!

De natuurlijke ingrediënten in We Love Hand care zorgen voor de beste verzorging van jouw handen. Voor extra zachte handen combineer je de handzeep met onze handcrème.

In vergelijking met andere delen van ons lichaam hebben onze handen het maar zwaar te verduren. Omdat de huid op de handen relatief dun is, is deze extra gevoelig voor invloeden van buitenaf. De handzeep is daarnaast rijk aan mineralen om het hydratatieniveau van de huid te behouden. De zeepvrije formule is speciaal ontwikkeld om ervoor te zorgen dat jouw handen nooit geïrriteerd raken, ongeacht hoe vaak jij jouw handen ook wast!

Milieuvriendelijk verpakt

De verpakking die we gebruiken voor onze hand wash is, zoals je van ons mag verwachten, milieuvriendelijk! Het plastic dat wordt gebruikt voor de verpakking van de handzeep is afkomstig van 100% gerecycled materiaal en is ook weer recyclebaar: een feestje voor jouw handen én een feestje voor de planeet.