Skip to content
VOOR 15:00 BESTELD BINNEN 1 WERKDAG IN HUIS GRATIS VERZENDING VANAF €50 (NL) MAKKELIJK RETOURNEREN

We Love Deodorant Sticks

Wist je dat onze deodorant stick in een papieren verpakking zit welke, wanneer de deodorant op is, gewoon in de oud papierbak kan? Easy peasy toch?!

Geen loze belofte dus, maar écht beter voor jouw lichaam en beter voor onze planeet!

Duurzame deodorant!

De natuurlijke deodorant wordt geleverd als stick in een papieren verpakking met een inhoud van 48 of 65 gram. De natuurlijke ingrediënten in de onze deodorant werken niet alleen verzachtend en hydraterend, maar houden jouw oksels de hele dag heerlijk fris!

Onze sticks hebben een inhoud van 48 of 65 gram deodorant, waarmee je bij dagelijks gebruik ongeveer 2 tot 3 maanden kunt doen; hartstikke duurzaam dus! Eenmaal daags een kleine hoeveelheid smeren is voldoende voor 24 uur frisheid. Transpireer je wat meer, of heb je een actieve dag? Smeer dan gerust extra; het is immers 100% natuurlijk! Omdat ieder lichaam anders is, bevat ons assortiment verschillende varianten waaronder een hypoallergene en sensitieve variant zonder zuiveringszout. Iedere deodorant kent een eigen geur door de toevoeging van verschillende natuurlijke ingrediënten. Daardoor is er voor iedereen een perfecte match!

Tips voor gebruik:

  • Duw voor gebruik de stick omhoog aan de onderkant van de verpakking. Een paar swipes onder jouw oksel is voldoende!
  • ‘Tik’ met de bodem van de stick na gebruik een paar keer op een harde ondergrond zodat de stick weer omlaag zakt in de verpakking. Wel zo handig met opbergen toch?!
  • Wacht een paar minuten met kleding aan doen, je deodorant heeft even de tijd nodig om in te trekken en dit voorkomt vlekken op je kleding.

Wil jij je deodorant liever smeren? Ga dan voor onze deodorant in blik!