Skip to content
VOOR 15:00 BESTELD BINNEN 1 WERKDAG IN HUIS GRATIS VERZENDING VANAF €50 (NL) MAKKELIJK RETOURNEREN

We Love Deodorant

Onze diffusers bestaan uit 100% etherische oliën en zijn daarmee vrij van chemische bestanddelen. In tegenstelling tot de conventionele geurstokjes, kunnen onze diffusers geen allergische reacties veroorzaken.

Beter voor jou én beter voor onze planeet dus!

Frisse oksels met de We Love Deodorant

De natuurlijke ingrediënten in onze deodorant werken niet alleen verzachtend en hydraterend, maar houden jouw oksels de hele dag heerlijk fris! De zachte crème wordt snel opgenomen in je huid zonder dat het de poriën verstopt.

Onze deodorant heeft als basis een combinatie van onder andere kokosolie, bijenwas en maiszetmeelpoeder, die de deodorant goed smeerbaar maken en je huid fluweel zacht. Het zuiveringszout neutraliseert geurtjes op een geheel natuurlijke wijze en houdt jouw oksels dus altijd fris! Omdat ieder lichaam anders is, bevat ons assortiment verschillende varianten waaronder een hypoallergene en sensitieve variant zonder zuiveringszout. Iedere deodorant kent een eigen geur door de toevoeging van verschillende natuurlijke ingrediënten. Daardoor is er voor iedereen een perfecte match!

Verkrijgbaar in stick en blik

We Love Deodorant is verkrijgbaar in een blikje of als stick. De stick zit in een papieren verpakking welke, wanneer de deodorant op is, gewoon in de oud papierbak kan. Easy peasy toch?! Er is daarnaast gekozen voor een blikje omdat dit in Nederland een recycling percentage van maar liefst 95% heeft; écht verantwoord dus. In zowel de stick als het blikje worden dezelfde ingrediënten gebruikt waardoor de werking even effectief is. De substantie is natuurlijk wel anders: de deodorant in het blikje is wat zachter en de stick is wat meer solide.