Skip to content
VOOR 15:00 BESTELD BINNEN 1 WERKDAG IN HUIS GRATIS VERZENDING VANAF €50 (NL) MAKKELIJK RETOURNEREN

We Love Giftsets
“You love giving”

We Love The Planet Giftsets zijn de leukste cadeaus zonder zorgen. Van de ingrediënten waar we mee werken tot de verpakking, altijd kiezen wij voor de meest natuurlijke, duurzame en verantwoorde weg. Zodat jij met een goed gevoel onze producten cadeau kan geven aan iemand die jij lief hebt.

We Love Giftsets voor iedereen

Onze Giftsets zorgen ervoor dat jij gemakkelijk en snel iemand die jij lief hebt kan verrassen. Of het nou een cadeau is voor jouw moeder, schoonmoeder, vriendin, vriend of juist voor jezelf; met duurzaamheid en aandacht voor de planeet scoor jij vast en zeker punten!

Een cadeautje op zijn tijd kan nooit kwaad vinden wij. Daarom hebben wij een mooi assortiment giftsets bestaande uit de volgende pakketten:

De producten zijn beschikbaar in verschillende varianten en geuren omdat wij het belangrijk vinden dat er een perfecte match is voor iedereen!

De meest duurzame en stijlvolle geschenkverpakking met daarin de limited edition deodorant Golden Glow en de limited edition lip balm Golden Care.

Golden Glow – Natuurlijke deodorant (blijvend in ons assortiment)
De exclusieve, fruitige ‘groene’ geur van appelbloesem met bloemige Azalea zorgt ervoor dat jij je de hele dag fris en vrij voelt. Want dat vinden wij belangrijk, dat jij je goed voelt!

Golden Care – Natuurlijke lipbalm
Een gouden aroma van honing met een basis van onder andere koolzaadolie gewonnen uit een prachtig geel / gouden bloemetje, kokosolie en bijenwas beschikt deze lipbalm over de beste hydraterende en voedende eigenschappen die er zijn.