Ga naar hoofdinhoud
VOOR 15:00 BESTELD BINNEN 1 WERKDAG IN HUIS GRATIS VERZENDING VANAF €50 (NL) MAKKELIJK RETOURNEREN

We Love Giftset – Hand Care

Hét ultieme cadeau. Gewoon voor jezelf of voor iemand die jij lief hebt. Want iedereen wilt graag goed verzorgde handen toch?!
Om uitdroging van jouw handen te voorkomen is een verzorgingsroutine met goede en natuurlijke verzorgingsproducten dan ook belangrijk. Kies daarom voor handverzorging op basis van natuurlijke ingrediënten.

Door de keuze voor natuurlijke en duurzame grondstoffen in combinatie met de heerlijke, zachte geur Arctic White wordt het een feestje om jouw handen te wassen.
Geheel in stijl natuurlijk: zeepvrij en zonder onnodige toevoegingen! Precies zoals jij van ons gewend bent.

19,50

Beschrijving

Welkom in onze wereld van natuurlijke handverzorging! Onze We Love Giftset – Hand Care bestaat uit de Hand Wash en Hand Cream in de geur Arctic White.

Om uitdroging van jouw handen te voorkomen is een verzorgingsroutine met goede en natuurlijke verzorgingsproducten dan ook belangrijk. Kies daarom voor handverzorging op basis van natuurlijke ingrediënten. Door de keuze voor natuurlijke en duurzame grondstoffen in combinatie met de heerlijke, zachte geur Arctic White wordt het een feestje om jouw handen te wassen. Geheel in stijl natuurlijk: zeepvrij en zonder onnodige toevoegingen! Precies zoals jij van ons gewend bent. Om het feestje helemaal compleet te maken heb je beide Hand Care producten nu in één bij aanschaf van onze We Love Giftset – Hand Care.

We Love Hand Wash houdt je handen schoon en fris. De handzeep is daarnaast rijk aan mineralen om het hydratieniveau van de huid te behouden. De zeepvrije formule is speciaal ontwikkeld om ervoor te zorgen dat jouw handen nooit geïrriteerd raken, ongeacht hoe vaak jij jouw handen ook wast.

We Love Hand Cream heeft een verzorgende werking en houdt je handen zachter dan zacht. Niet alleen de natuurlijke ingrediënten in de handcrème zijn zorgvuldig geselecteerd, maar ook aan een duurzame en milieuvriendelijke verpakking is gedacht. De tube van onze handcrème is geproduceerd met ethanol van suikerriet in plaats van ethanol dat is gewonnen uit aardolie. 100% recyclebaar en een verminderde CO2 uitstoot. Win-win toch?! Wij willen namelijk het beste voor jou én voor de planeet!

Andere suggesties…