Skip to content
VOOR 15:00 BESTELD BINNEN 1 WERKDAG IN HUIS GRATIS VERZENDING VANAF €50 (NL) MAKKELIJK RETOURNEREN

We Love Lip Balm

Onze lip balm bestaat uit 100% natuurlijke ingrediënten en is geheel vrij van onnodige en synthetische toevoegingen. Daarnaast is onze lip balm ook nog eens milieuvriendelijk verpakt!

Beter voor jou én beter voor onze planeet dus!

Toont alle 3 resultaten

De ultieme verzorging voor jouw lippen!

In onze We Love Lip Balm zitten de meest hoogwaardige, natuurlijke en biologische geteelde ingrediënten. Iedere lip balm heeft als basis onder andere kokosolie en bevat vitamine E en C die de lippen verzorgen, verzachten en beschermen. De ultieme verzorging voor jouw lippen dus!

Lippen zijn kwetsbaar en met name gevoelig voor weersveranderingen en andere invloeden van buitenaf. Om de huid van de lippen in de best mogelijke conditie te houden is het belangrijk om ze goed te hydrateren.

Onze natuurlijke lip balm is verkrijgbaar in drie verschillende varianten met ieder een eigen werking. Daarmee is er voor iedereen een perfecte match!

Milieuvriendelijk verpakt

De lip balm zit in een innovatieve, gerecyclede verpakking van FSC mix papier. Het is de vertrouwde push-up stick die je van ons gewend bent, alleen dan kleiner! Druk de onderkant van de stick iets omhoog en swipe een paar keer over de lippen voor een natuurlijke bescherming van jouw lippen.