Skip to content
VOOR 15:00 BESTELD BINNEN 1 WERKDAG IN HUIS GRATIS VERZENDING VANAF €50 (NL) MAKKELIJK RETOURNEREN

Winkel

Met trots presenteren we alle producten van We Love The Planet. Al deze producten worden met grote zorg voor de natuur geproduceerd, maar het verwennen van jou wordt natuurlijk ook niet vergeten. Luxe, comfort en natuur gaan namelijk prima hand in hand.

We Love The Planet Shop

Shop nu een van onze natuurlijke producten

Kokosnoot kaarsen

De lekkerste kaarsen
voor in huis

Onze kaarsen

Verzorging

De beste verzorging, voor ieder huidtype

Onze verzorgingsproducten

Diffusers

Verwen een ander met het perfecte cadeau

Onze giftsets
We Love The Planet – Natuurlijke cosmetica & verzorging

De favorieten van We Love The Planet

We Love The Planet natuurlijke producten

We Love The Planet is ontstaan uit passie en liefde voor onze wereld. Daarom vinden wij het ontzettend belangrijk om te weten wat voor grondstoffen er in een product zitten en waar het vandaan komt en ons uitgangspunt is dan ook altijd de meest duurzame en verantwoorde oplossing. We verkopen verschillende schoonheidsproducten, geurstokjes en accessoires voor in huis.

We Love Personal Care

Ons personal care assortiment bevat verzorgingsproducten die niet alleen het beste voor je huid zijn, maar ook voor de planeet. Deodorantlip balmsunscreen hand care allemaal verantwoord verpakt. Stuk voor stur pure producten op basis van 100% natuurlijke ingrediënten. Zonder synthetische en onnodige toevoegingen; precies zoals jij dat van ons mag verwachten. Persoonlijke verzorging met een extra goed gevoel dus!

We Love Diffusers

Niet alleen een lekker geurtje, maar ook een goed gevoel. Want iedereen wil thuis komen met een fijne geur en aangename sfeer in huis. Hoe fijn is het als dat ook met een verantwoord en goed gevoel kan?! Ontdek We Love Diffusers en geniet! Onze diffusers zijn met het oog op duurzaamheid ontwikkeld. De diffusers van 100% etherische oliën zijn vrij van chemische bestanddelen en kunnen, in tegenstelling tot de conventionele geurstokjes, geen allergische reacties veroorzaken.

We Love Coconut Candles

Een echte eyecatcher voor in jouw interieur maar daarnaast ook nog eens duurzaam, milieuvriendelijk en vele malen gezonder dan een normale kaars. Klinkt bijna te mooi om waar te zijn toch? Ontdek We Love Coconut Candles! We Love to recycle en daarom zijn onze sojawas kaarsen gegoten in kokosnootschillen afkomstig uit de voedselindustrie. De kaarsen van 100% sojawas zijn gemaakt van sojabonen, een natuurlijke-, biologisch afbreekbare- en hernieuwbare bron.

Resultaat 1–12 van de 72 resultaten wordt getoond