Skip to content
VOOR 15:00 BESTELD BINNEN 1 WERKDAG IN HUIS GRATIS VERZENDING VANAF €50 (NL) MAKKELIJK RETOURNEREN

Meest gestelde vragen

Hier vind je de meest gestelde vragen over We Love The Planet. Mocht jouw vraag er niet tussen staan neem dan contact met ons op, we helpen je graag.

We love Deodorant

In de deodorant van zit geen aluminium, maar het blikje is dit wel?

De verpakkingssoort is blik en dit is de meeste gerecyclede verpakkingssoort van Nederland. Dit is de reden waarom we voor deze verpakking gekozen hebben.

Hoelang doe ik met een blikje deodorant?

Je doet ongeveer 10-12 weken met een blikje deodorant.

Hoeveel deodorant heb ik nodig per keer?

Je hebt per oksel maar een toefje nodig. Je smeert dit door de kokosolie makkelijk uit onder je hele oksel.

Ik krijg irritatie onder mijn oksel van de deodorant, hoe kan dit?

Als je reactie ondervind na het gebruik van onze deodorant kan je hoogstwaarschijnlijk niet tegen de bakingsoda (zuiveringszout) die in het product verwerkt zit. Speciaal voor jou hebben we de So Sensitive en Sweet & Soft (vegan) variant. Deze zijn hypoallergeen. De natuurlijke oplossing voor de gevoelige huid.

Kan de deodorant mee op vakantie?

Ja de deodorant mag zo mee het vliegtuig in. Hou er wel rekening mee dat het smeltpunt tussen de 23-26 graden ligt. Dus mocht je naar een warm land gaan, bewaar deze dan in de koelkast.

Vlekt de deodorant niet op je kleding?

In principe vlekt de deodorant niet. De basis van de deodorant bestaat wel uit oliën en vetten. Het is daarom wel handig om even een paar minuten te wachten met je kleding aan te doen zodat het de tijd heeft om in je huid te trekken en vooral niet teveel te gebruiken.

Zijn de producten van We Love de Planet op dieren getest?

Wij krijgen deze vraag heel vaak en uiteraard is ons antwoord NEE. Wij leggen graag uit waarom we dit niet op onze verpakkingen claimen.

Dierproeven op producten en ingrediënten verboden in heel Europa
In Nederland mag cosmetica al heel lang niet meer worden getest op dieren. Voor het testen van  zowel de ontwikkeling, de veiligheid en werkzaamheid van cosmeticaproducten werden dierproeven vanaf 1997 verboden. Voor heel Europa geldt dat verbod sinds 2004. En vanaf 11 maart 2009 mogen er in Europa ook geen cosmetica-ingrediënten meer worden getest op dieren. Naast het testverbod, kwam ook een handelsverbod. Sinds 2013 mag er volgens de eisen uit de zogenaamde Cosmeticaverordening ook geen cosmetica meer worden verkocht op de Europese markt waarvan de veiligheid of de ingrediënten op dieren zijn getest.

Dierproeven verplicht in China
In andere delen van de wereld verschilt de wetgeving nogal. In China bijvoorbeeld zijn dierproeven nog altijd verplicht (hoewel daar nu wel langzaam wat beweging komt op dit gebied). Elk product dat daar op de markt wordt gebracht, moet van de overheid eerst zijn getest op dieren. En die veiligheidseis geldt óók voor buitenlandse producten die in China worden verkocht. Dat betekent dus dat sommige cosmeticamerken die zowel in Europa als in China verkopen, misschien eigenlijk toch niet zo ‘dierproefvrij’ zijn.

De 5% kortingscode werkt niet

Dit kan kloppen, deze werkt alleen op de diffuser. Met uitzondering van de jaarpakketten, deze zijn al in de aanbieding! Vul de code in bij ‘waar geroken’ dit veld kan je vinden in je winkelmand onder het veld kortingscode.

We Love Diffuser

Mijn kortingscode werkt niet, hoe kan dit?

Waarschijnlijk vul je de naam van het restaurant in het verkeerde veld in. Vul de naam van het restaurant in bij het kopje geroken in de horeca. Dit staat bovenaan de pagina.

Wat is het verschil tussen de 100% essentiële oliën en de natuurlijke parfum?

De Spiritual Spa, Light Lemongrass en Warm Winter zijn 100% essentiële oliën. De Sweet Senses, Charming Chestnut en Darjeeling Delight zijn etherische oliën vermengt met natuurlijke parfum. Een voorbeeld: Om 100% rozenolie (Sweet Senses) is niet te betalen. Om deze geur toch aan te bieden wordt deze vermengt en betaalbaar. De natuurlijke parfums zijn hierdoor subtieler qua geur.

De diffusers zijn veel duurder dan ik gewend ben, hoe komt dit?

Dit komt omdat we gebruik maken van een etherische olie. Dit houdt in dat er geen alcohol of andere toevoegingen in zitten. Hierdoor is de olie wat prijziger maar gaat wel weer veel langer mee😊!

Hoelang kan ik van een 50m/200ml verpakking olie genieten en hoeveel takjes moeten erin?

Met een 50ml verpakking doe je ±3 maanden bij gebruik van 3 tot 4 kleine takjes. Deze diffuser in geschikt voor kleine ruimtes zoals toiletten.

Met een 200ml verpakking doe je ±5 maanden bij gebruik van 2 tot 3 grote takjes.

We Love Kokosnootkaarsen

Hoelang brandt een kaars?

De kaars brandt ±40 uur. Het is wel belangrijk dat deze de eerste keer minimaal 2 uur brandt en af en toe gekanteld wordt zodat alle randen worden meegepakt.