Ga naar hoofdinhoud
VOOR 15:00 BESTELD BINNEN 1 WERKDAG IN HUIS GRATIS VERZENDING VANAF €50 (NL) MAKKELIJK RETOURNEREN

Vaasje keramiek ”Stripe”

Niet alleen een lekker geurtje, maar ook een goed gevoel. Want iedereen wil thuis komen met een fijne geur en aangename sfeer in huis. Hoe fijn is het als dat ook met een verantwoord en goed gevoel kan?! Ontdek We Love Diffusers en geniet! 

Het vaasje keramiek “Stripe” is een echte eyecatcher in jouw interieur. Al onze keramieken accessoires worden met de hand gemaakt in Thailand. Daarom is er geen een exact hetzelfde, ze zijn stuk voor stuk uniek.

Voor duurzaam gebruik vul je het keramieken diffuser vaasje met een klein laagje diffuser olie en plaats je er 2 – 3 kleine kajute stokjes in. Let op, je gebruikt voor dit vaasje de kleine kajute stokjes

19,95

Beschrijving

Het vaasje keramiek “Stripe” is een echte eyecatcher in jouw interieur. Al onze keramieken accessoires worden met de hand gemaakt in Thailand. Daarom is er geen een exact hetzelfde, ze zijn stuk voor stuk uniek. Gemaakt met oog voor detail en passie natuurlijk. Voor duurzaam gebruik vul je hem met een klein laagje diffuser olie en plaats je er 2 – 3 kleine kajute stokjes in. Is jouw diffuser olie op? Geen enkel probleem! Terwijl jij wacht op jouw nieuwe bestelling kan je het vaasje neerzetten met jou favoriete bloem erin. Staat nog hartstikke leuk ook!

Let op, bij dit vaasje horen de kleine kajute stokjes. De grote stokjes passen namelijk niet mooi in dit vaasje.

Wist je trouwens dat wij in dezelfde stijl ook een keramieken zeepdispenser met een rvs pompje hebben? Hartstikke leuk want zo maak jij de ‘look’ op jouw toilet of badkamer helemaal compleet. Koop je ze samen? Éxtra leuk voor jou want op een giftset (deze bevat een vaasje keramiek “Stripe” en een zeepdispenser keramiek “Stripe”) krijg je van ons een klein prijsvoordeel.

Dus zoek jij nog een leuk cadeau? Of wil jij jezelf gewoon even ‘verwennen’? Dan staan wij – met onze passie voor de planeet – altijd voor je klaar.

Andere suggesties…