Skip to content
VOOR 15:00 BESTELD BINNEN 1 WERKDAG IN HUIS GRATIS VERZENDING VANAF €50 (NL) MAKKELIJK RETOURNEREN

Ons verhaal

Ontstaan uit passie en liefde voor de planeet

Welkom! Wij zijn We Love The Planet. Onze missie is ontstaan uit liefde voor onze planeet en deze verwerken we bijgevolg in onze producten. Moeder aarde geeft ons zoveel en uit dankbaarheid willen wij haar beschermen alsook teruggeven. Vanuit deze visie maken wij producten die goed zijn voor jou én jouw omgeving. 

Voor ons begint die liefde bij nieuwsgierig zijn, kritische vragen stellen, voortdurend kijken wat er anders kan. Kan het beter? Duurzamer? Omdat wij allemaal graag willen weten waar de ingrediënten vandaan komen en datgene je smeert dan ook écht het beste is voor jouw huid. Aanvullend bestuderen we wat de impact is op het milieu. Dat vinden wij bij We Love The Planet heel gewone vragen en bedenkingen net zoals jij dat vindt. Wij willen kunnen garanderen dat natuurlijk ook echt natuurlijk is en dat jij in veiligheid en vertrouwen onze producten deel kan laten uitmaken van jouw routines en levensstijl. 

Kortom wij gaan all the way voor onze verzorgingsproducten. Van ingrediënten tot verpakking, steeds kiezen wij voor de meest natuurlijke, duurzame en verantwoorde journey. Zodat jij met een veilig en goed gevoel onze producten kan gebruiken. Elke dag opnieuw houden van jezelf en moeder natuur!

We Love Our Team

In 2016 is een jong fris team begonnen met de werkzaamheden voor We Love The Planet. Even voorstellen…