Skip to content
VOOR 15:00 BESTELD BINNEN 1 WERKDAG IN HUIS GRATIS VERZENDING VANAF €50 (NL) MAKKELIJK RETOURNEREN

Ben jij een blik-liefhebber of ga jij liever voor een stick?

Vaak krijgen wij van nieuwe klanten te vraag wat het grootste verschil is tussen onze deodorant stick en blikje. Het antwoord hiervan zit natuurlijk eigenlijk al in de vraag.

Kiezen voor een We Love Deodorant stick of blikje dus? Het antwoord is heel simpel: Wat jij zelf het prettigst vindt. De ingrediënten zijn grotendeels hetzelfde, alleen de substantie is aangepast op de verpakking. De deodorant in het blikje is echt een soort crème dat je met je vingers op je oksel kan smeren. Bij de stick is de substantie wat dikker zodat hij compact blijft, maar wel voldoende product afgeeft als je hem onder je oksel haalt.

De meningen zijn verdeeld; de één is groot liefhebber van het blikje en de ander van de stick. Bij het blikje kan je zelf gemakkelijker de hoeveelheid deodorant bepalen die je aanbrengt onder je oksel. De overtollige deodorant kan je in je handen uitsmeren, deze zijn dan meteen gehydrateerd. Met de stick kan je de deodorant aanbrengen zonder ‘vieze’ vingers te krijgen. Deze stap is voor nieuwe gebruikers vaak iets makkelijker gemaakt omdat deze lijkt op het aanbrengen van een roldeodorant.

Door het kliksysteem is het blikje goed afsluitbaar en ideaal om mee te nemen op reis. Hoe fijn is een deodorant die gewoon in je tas mag blijven zitten tijdens het vliegen?! De stick is in het dagelijks gebruik in alle ochtend drukte misschien wel weer het makkelijkst voor thuis in de badkamer.

Dus We Love Deodorant stick of blik? De keuze is aan jou!